4 Mayıs 2012 Cuma

Madrid: Roddick, Fish ve Murray Yok!

Madrid kurası biraz önce çıktı ama asıl sabah gelen çekilme haberleri dikkat çekti. Roddick zaten toprakta senelerdir etkisiz eleman ama nispeten Fish ve büyük ölçüde Murray önemli haberler olarak sayılabilir. Amerikanlar yine kaçıyor topraktan gibi bir durum oluştu. Şimdi kaçıyorlar ama eylül ayında İspanya'ya nasıl gelecekler bakalım!!111!

Murray geçen sene burada Bellucci'ye feci skorla kaybederek erken elenmişti ama ondan sonra Roma'da finali kılpayı kaçırmıştı. Genel olarak da iyi bir toprak sezonu geçirmişti. Bu sene Monte Carlo ve Barcelona performansları pek tatmin edici değildi ama yine de oynasa çeyrek finali görebilirdi, onun çekilmesi de kritik oldu diyebiliriz. Bu sayede Tsonga 4 numaralı seribaşı oldu ve Rafa ile Novak'tan biri Federer yarısına düşerken diğeri Tsonga yarısına düştü. Büyük adaletsizlik diyebiliriz. Bu sefer şans Rafa'dan yanaydı, Tsonga yarısı ona denk geldi. Kura yorumu da gelecek birazdan...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nadal'inda 2. tur kurasi kotu olmus yalniz. Murray durup dururken mi sakatlandi yine, yoksa bilinen bir problemi var miydi ? Zaten en luzumsuz turnuvalardan Madrid, kafasini dinlesin :)

kirpi dedi ki...

Murray'in geçen senenin sonunda da sırt problemi vardı, WTF'dan çekilmişti.

Kronik olsa gerek.