13 Mart 2012 Salı

Wells'den Bazı Notlar


Bayanalrın sezon sonu finallerinde ilk günün son maçını Sam Stosur kazanmıştı. Stosur'un attığı 3. topu yakalamak için bir hayran tribünlerde 3-4 sırayı aşarak öne atlamış ve düşmüştü. Turnuvanın en eğlenceli görüntülerinden biriydi herhalde ve ben göremedim tabi o an çıkışa yönelmiş olduğumdan. Yukarıdaki fotoğraftaki amca da Nadal'ın attığı son topu yakalayayım derken korta düşmüş. Ancak bizim İstanbul'daki taraftardan daha şanslı; Nadal önce elini sıkmış, sonra sarılmış. Görünüşe göre topu da almış amca :)

Bir önceki postun yorumlar bölümünde bahsettiğim bir virüs sorunu var Wells'de. Bilinen son kurban Kvitova. Çiftler maçından çekilmiş. Ateşli, kusmalı iğrenç bir salgın hastalıkmış ve solunum yoluyla yayılıyormuş. Turnuvanın daha bir haftası ver ve son kalanların sağ çıkması mucize gibi olacak.

Bunun dışında çizgi hakemlerinden çok şikayet geliyormuş. Son zamanlarda çizgi hakemleri kendilerini iyice saldılar, AO'da biel durum böyleydi. Birileri onlara hawkeye'ın sadece çok çok yakın kararlarda emin olunmak için korlara konduğunu söylemeli. Oyuncular yakın gibi görünen her topa itiraz ederek haklarını erkenden tüketince anlamı kalmıyor çünkü.

Bir de dün akşam, bugünün programını yaparken David Ferrer'i unutmuşlar. Yuh demek istiyorum izninizle. İlk açıklanan programda Ferrer-IStomin maçı yokmuş. 4 tane kort var ve 4. kort sadece çiftler maçlarına ayrılmış. Ferrer 3 nolu, yani en bir yan kortta yarın. İlk program oluşturulduktan sonra diğerlerini rahatsız etmek istemediler herhalde. Baghdatis-Dolgopolov maçı 2 nolu korttayken Ferru kort 3'te. Yorum sizin.

Hiç yorum yok: