16 Mart 2012 Cuma

Video: Adam Düşüyoooor!



Yalnız izleyicileri feci kıskandım. İstanbul'da oyunculara en yakın olabilecek koltuklardan izlemiştim maçı ama yine de oyuncuların kafaları bizim dizimiz hizasındaydı. Yan kort keyfi bambaşkaymış.

9 yorum:

sekoser dedi ki...

Çok süper çocuk bu ya, Federer'i yendiği Avustralya açık finalinden beri kendisini severim. Zaten ikisini birden seven nadir insanlardanım galiba.:)

Adsız dedi ki...

Çiftler maçındaki şu olayın haberini okuduğumda gülüp geçmiştim ama videoyu görünce üzüldüm adama, kötü düşmüş, iyi ki birşey olmadı.
Umarım fanlar bu videodan sonra numaradan düşme gibi tehlikeli oyunlara girmezler Rafa'ya sarılmak için :) Bir kez de Federer'in başına gelmişti yanılmıyorsam, kadının teki Federer'i görmeye çalışırken takılıp düşmüş ödül olarak kucaklaşma artı fotoyu kapmıştı :) Biz de anca uzaktan izliyoruz böyle ...

Adsız dedi ki...

Ben asıl sorumu unuttum yalnız :) Ntvspor bu yıl masterların yarı final ve final maçlarını verecek mi ? Bir bilginiz var mı ?

kirpi dedi ki...

Yalan yok, sarılacağını bilsem ben de düşerim eheheh :)

Yok yaa yazık çocuğa, bir de benimle mi uğraşsın başka işi gücü yok...

Ntvspor hakkında bilgim yok... diyorum ve web sayfalarına bakıyorum ki banttan yayın var bu turnuva için, gece 0:00'da.. Yarı finalleri Cumartesi'yi PAzara bağlayan gece, finali de bir sonraki gece veriyorlar, fazla bir gecikme yok gibi.

http://www.ntvspor.net/haber/diger-sporlar/23464/ntv-sporda-haftanin-canli-yayinlari

kirpi dedi ki...

Peşinen söyleyeyim, Barcelona ve Real maçları varken canlı yayın beklemek hayal olurdu :)

Adsız dedi ki...

@kirpi La Liga'ya olan tek ilgim El Clasico'dan ibaret olduğu için gereksiz yere beklentiye girmişim demek ki :) Üzüldüm tabi streamlere kaldığımız için ama ntvspor da ne zaman canlı yayın yapsa Nadal yeniliyor :)Sanırsam daha kupa siftahı yok ntvsporda :)

kirpi dedi ki...

Toprak maçlarını izliyorduk Avrupa saati olduğu için. Yine öyle olur sanıyorum.

sputnik dedi ki...

arkadaşlar rtve.es'ın tdp kanalı masters turnuvalarını canlı yayınlıyor. ispanyolca ama sanırım bu kimsenin umuru olmayacaktır. kanalın internet yayını da çok iyi. öneririm.

kirpi dedi ki...

@sputnik

Çok teşekkürler. İlk fırsatta kurcalayacağım, yayını bulamazsam buralara bir yerlere yazarım artık :)

Türkiye'den izleniyor değil mi?