26 Temmuz 2011 Salı

WTA ve ATP: Pazartesi Sonuçlarına Bakış

Stanford'da günün en dikkat çeken sonucu genç Amerikalı McHale'den gelmiş. Lucic'i sadece 1 oyun vererek yenmiş 19 yaşındaki sporcu. Cibulkova Date-Krumm maçındansa beklediğim sürpriz çıkmamış ve 6-2/7-6 ile kazanan Cibulkova olmuş. Sezon başında sakatlıklarla uğraşan Marino, bir başka çıkış yapmaya çalışan Amerikalı Vandeweghe'yi 2 sette geçerek iyi bir başlangıç yaparken, Radwanska ve Chang diğer turlayan isimler olmuşlar.

Washington'da ise Yunan rakibi Daniilidou'yu rahat geçen Watson ve Shvedova'yı geçen Balatcha İngilizlerin yüzünü güldüren isimler. Ama her an biri İskoç, öbürü Guernsey'li olabilir tabi. Wimbledon'da dikkat çeken Doi ise Razzano tarafından kolaylıkla geçilmiş. Mirza'nın sakatlık sonrası bocalamaları Dubois ile devam ederken, bir başka genç Amerikalı Stephens ise Lepchenko'ya 3 sette boyun eğmiş.

Gstaad'da Luczak ve Istomin 3'er sette turlarken, Andreev Zverev'i 2 sette geçmiş. Bir başka sakatlık mağduru Andreev için güzel bir sonuç. Haydar (yani Haider-Maurer) ise Javier olmayan İsviçreli sahte Marti'yi 2 sette geçmiş.

Los Angeles'da biraz daha denk güçler maç yapmış. Sweeting Devvarman'ı yakın geçen 2 sette mağlup etmiş. Wimbledon'dan Wimbledon'a form bulan Lu ise Ginepri'yi yine 2 yakın set sonunda yenebilmiş. Burada günün 3 sete giden tek maçında kazanan Russell olmuş ve hala formunu bulmaya çalışan Tursunov'u geçmiş.

Umag'da ise sahte Janqui Junquiera Veic'i yakın geçen 2 sette yenerken, çıkış yakalamaya çabalayan İspanyol Ramos, yılın ilk 3 ayının muamması Dodig'i elemiş 3 sette.

Vagnozzi'ye ne oldu sahi???

Hiç yorum yok: