5 Mayıs 2011 Perşembe

Blake ve Gonzo Çeyrek Finalde

Hafatanın challenger turnuvalarına da bakalım. İlginç isimler var zira.

Prag ile başlayalım. Burada Gonzo, sezon başında Nadal'a simit atıp 15 dakikalık şöhret yakalayan Lacko, geçen hafta ATP'de iyi sonuçlar alan Dimitrov, challenger seviyesinde dikkat çekmeye başlayan Bogomolov ve dengesiz Chardy var..dı. Gonzo Pospisil ve Chardy'i eleyerek çeyreği gördü, Dimitrov ise elemelerden gelen Bloemke'ye kaybetti ikinci maçında. 89 doğumlu Bloemke, bakarsınız yükselişe geçer. Bogomolov da çeyreği gördü. Lacko ise yolda Serra'yı eleyerek çeyreğe gitti burada. Gonzo ile oynayacak.

Roma'da sakatlıktan beri bir türlü şekle giremeyen Acasuso ve Bolelli'nin çeyrek finale gittiklerini görüyoruz. Geçen senenin en iyi çıkış yapan ismi Kamke ise bu senenin en iyi inişini gerçekleştirmeye aday, fakat burada çeyreği görmüş. Hala kim olduğunu çözemediğimiz son haftaların muamma ismi Vagnozzi de çeyreğe gidenlerden. Wild card ile gelmiş buraya, bir wild card da Roma Masters için kapmıştır belki. Saç, nam-ı diğer Dustin Brown da çeyrekteki isimlerden. Vagnozzi alır bence burayı.

Savannah'da ise hazır ortalarda kimse yokken Blake kendine güven ve de puan toplamaya devam ediyor. Çeyrek finalistlerin hepsi belli değil şu an ama belli olan 4 ismin hepsi seri başı. İçlerinde dikkat çekenler Harrison ve Russell. Bilin bakalım Russell niye dikkat çekiyor? :). Skandalcıbaşı isimlerden elemelerden gelen Odesnik ve seri başı Young da çeyrek finalist adayları arasında.

Not: Dimitrov'u eleyen, hem de bunu simit eşliğinde yapan Bloemke, elemelerde az daha Muster'e eleniyordu. Muster geliyor, bekleyin!!

Hiç yorum yok: