26 Nisan 2011 Salı

Haberler

- Gulbis'in sene başındaki hıyarlıklarını öğrendik bugün çıkan bir haberle. Kendi söylediğine göre sezon başında tenisi bırakmayı kafasından geçirmiş. Bre adam, sen değil miydin sezon başı şöyle tırmandım, böyle koştum, süperim, cin gibiyim falan diyen? Neyse. Daha sonra sormuş kendisine "tenisi bırakırsam ne bok yerim?" diye. Cevap yok tabii. Sonra da oynamaya devam etmiş. Safin'e de benzemiyorum diyor. Partilerle pek işim olmaz, o tarz bir insan değilim falan demiş. Daha çok fahişelerle ilgeniyorsun Gulbis, onu biz de biliyoruz.

- Donald Young geçen gece twitter'dan USTA'ya (ABD Tenis Federasyonu) sağlam bir hakaret geçirdi ve anında sildi. Gören gördü tabii; görmeyenlere de anlattı. Derken olay büyüdü. En son Patrick McEnroe, özür dilemesi gerektiğini söylemiş. Young'ın hakaretinin sebebi USTA'nın Roland Garros ana tablosu için vereceği tek wildcard'ı bir turnuvayla belirlemesi. Young bu turnuvada finalde Tim Smyczek'e 4 sette kaybettikten sonra giriyor tweet'i de zaten. Young, top 100 oyuncusu olarak bu wildcard'ın direkt olarak kendisine verilmesi gerektiğini savunuyor ama McEnroe'nun savunması da mantıklı. Turnuvanın haftalar öncesinden planlandığını ve hiç kimsenin bir ayrımcılığa tabii tutulmadığını belirtiyor. Young'ın çıkışı son 1 ayda olmuştu zira. Hem sen Smyczek gibi vasat bir oyuncuyu en kötü olduğu zeminde ilk setini de aldığın maçta yenemiyorsan çıkıp hakaret etme.

- Jarmila Groth ile Sam Groth boşanmış. Jarmila, Melih Gökçek başganın deyimiyle twitter'da "3-5 tivit attı" da öyle öğrendik. Jarmila Groth bilindiği üzere Slovak asıllı ama Avustralya'ya geçti daha sonra ve Avustralya vatandaşı oldu. Boşanma olayından sonra zaten vatandaşlık için Sam ile evlendiğini ima edenler oldu çokça ama belirtelim ki, Jarmila'nın Avustralya vatandaşlığının Sam ile evlenmesiyle alakası yok, daha öncesine dayanıyor. Ayrıca öyle bir şey olsa 2 yıldan fazla süre evli kalmazlardı. İstanbul'a da geçen yıl birlikte gelmiş, birlikte kalıyorlardı. Normal şekilde evlenip, normal şekilde boşandıklarını düşünüyorum. Altında bir şey aramamak lazım bence.

- En büyük haber sona. Estoril'deki toprak kort turnuvasında Verdasco ile Raonic'in yarı finalde karşılaşma ihtimalleri var. Verdasco şu aralar pek maç kazanamadığı için "yarı finale gelemez ki o yeaa" diyebilirsiniz ama onu da düşünmüşler ve Verdasco'ya ilk turu bye ile geçirtmişler. İki maç da kazanıversin artık canım. Raonic ise ilk turda Andreev ile oynuyor. Zor rakip ama onu geçerse yarı finale kadar daha kolay rakiplerle oynayacak. Fingers crossed!

8 yorum:

kirpi dedi ki...

Gulbis haberi çok yeni değil ya var bir 4-5 günü :)

Russell dedi ki...

Grothgiller haberi de öyle. :)

Beril dedi ki...

şimdi yazacaklarım yeni ama :)
jarmila abla kızmış sinirlenmiş ve demiş ki tivitırında:

To people who say bad things about me:I didn't need get married to become aussie citizen-check the facts!!and check the law!!! I didn't need place to stay I lived happily in sydney with friends and house!and had money to live on my own was making more than enough! My parents didn't come to my wedding because they are scared of flying and they wouldn't make it all the way to australia! If you have something bad to say,say to me and don't say things you don't know about or just making rumours! I got married because I loved sam and did it from my heart not because I am from poor country or I need it him for passport! Thank you all for your support and birthday wishes!!its very nice and thoughtful of you and makes me very happy!its hard time but will be ok

mehmet kerim dinar dedi ki...

duygusal patlama yaşamış o halde jar.

mehmet kerim dinar dedi ki...

bu arada jarmila groth'un yeni ismi ne olacak?

Russell dedi ki...

Gajdasova'ya dönmüş.

mehmet kerim dinar dedi ki...

nedendir bilmiyorum ama ben jarmila'nın yaptığı bu değişiklik için üzülüyorum

mehmet kerim dinar dedi ki...

evet anladım. benim üzülmem jarmila'nın da bu duruma üzülmesinden kaynaklanıyormuş