23 Aralık 2010 Perşembe

Haberler...Haberler...Haberler...

- Wayne Odesnik'i hatirlarsiniz. Hani gecen sene Avustralya'ya girerken bavulunda HGH (buyume hormonu) bulunmustu da ceza verilmesi icin haftalarca beklenmis, o arada oynadigi turnuvalarda rakiplerinin kendisine ifrit olmalarinin da etkisiyle epey ilerlemisti. Hikaye tum sizofrenik yapisi ile devam ediyor. Bu sefer de cezasi yariya indirilmis ki bu sezonun hemen basinda tura donebilecegi anlamina geliyor. Cezasinin indirilme sebebi ise HGH olayina karisanlarin isimlerini vermeyi kabul etmis olmasi. Odesnik cezasi 29 Aralik'ta dolacak olunca "...aileme, arkadaslarima, babama, anama, danama..." seklinde odul toreninde duymaya alisik oldugumuz turden bir tesekkur konusmasi da yapmis. Fantastik, hatta bumbastik bir gelisme...

- AO wild card turnuvasinda finalde kaybeden Luacak ve Dokic'e beklenildigi gibi wild card verilmis.

- Sharapova'ya son anda lazim olursa diye Sydney icin bir wild card rezerve edilmis. Karti muhtemelen daha once oynayacagi Auckland turnuvasindan erken elenirse degerlendirecekmis.

- Robby Ginepri gecirdigi motosiklet kazasindan sonra Avustralya Acik'a katilamayacagini aciklamis.

- Jelena Jankovic calistirici Andrei Pavel ile deneme amacli olarak anlasmis. WTA'daki calistirici trafigini takip edenler beri gelsin. Surekli bir kose kapmaca var ama takip ediyorum hep birileri acikta kaliyor...

- Zimonjic'in Llodra hamlesini takiben Nenad'in Mirnyi'yi transfer etmesinden sonra acikta kalan Buphathi'nin anlastigi eski partneri Paes "Takim olarak nasil oynayacagimizi bilmiyorum. Uzun sure birlikte oynamadik, simdilik planimizda sadece Chennai ve AO'i birlikte oynamak var." demis.

- Agassi, Roddick ve Murray'in eski calistirici Brad Gilbert Kei Nishikori ile calisacakmis. Kei'ye 15 turnuvada eslik edecegi soylenmis ki, Nishikori sakatliklari nedeniyle ancak 15 turnuvada saglam saglim oynayacagindan bu bana gore butun sezon demek.

- Olympus ile USTA arasinda sponsorluk nedeni ile tarrisma cimis. 2013'e kadar olan anlasmanin son iki opsiyonlu olunca Olympus cekilmek istemi ama USTA "Beni birakamazsin" demis. Taraflar mahkemelik.

Hiç yorum yok: