21 Aralık 2010 Salı

Federer Sözünü Tuttu

Federer dediği gibi yaptı. Noel hediyesi olarak Nadal'a ilk seti verdi, sonrasında maçı kazandı. :) Keyifli bir maç diyemem açıkçası. Çok dikkatli izlediğim de söylenemez. Bir kere atmosfer pek hoşuma gitmedi, onu diyeyim...

İlk sette servis oyunları klasik şekilde hızlı hızlı geçerken 4-4'te servisi kıran Nadal, servisleriyle seti noktaladı. İkinci setin başında adeta "bilerek kaybediyorum bak bu oyunu!" diyen Nadal, servis kırdırdı ve 3-0 geriye düştü. Nadal bir ara 4-2'de servis kırma puanı yakalasa da bu şansı değerlendiremedi ve set 6-3 ile Federer'e gitti. Son sette Nadal 2-1 öndeyken Federer servisinde iki servis kırma puanı yakalayınca "yenilmem lazımdı, eyvah!" moduna girdi ve arka arkaya ace'ler geldi. 3-2'den sonra iki kez servis kırdıran ve 4 oyun üst üste kaybeden Nadal, maçı kaybetti.

Maç sonrası saha içi röportajında "Federer seni iki kez üst üste yendi, onu hala seviyor musun?" sorusuna, "Biraz daha az" yanıtı geldi Rafa'dan. :)

İkili, yarın TSİ 20.00'da bu kez Madrid'de oynayacaklar. Eurosport bugün olduğu gibi yine yayın yapacak. Maçın senaryosu da bu akşam olduğu gibi mi olacak, göreceğiz...

3 yorum:

kirpi dedi ki...

Mucadele olarak zevksizdi. Ama amaca uygundu. Iyi bir antreman oldu, taraflar kendilerini yorup parcalamadilar. 1 milyon avrodan fazla da bagis toplanmis. Daha ne olsun? :)

patuli dedi ki...

Seyirciler amacın pek farkında değildi ama.

Daha eğlenceli bir organizasyon olabilirdi.

Oyuncularla seyircilerin doğrudan bir ilgisi olmadı.

Tek an, Meksika dalgasına Rafa'nın da sandalyeden katılmasıydı herhalde.

kirpi dedi ki...

WTF'daki İngiliz seyirciler daha eğlenceliydi. Gözüyle uğraşan Novak'a takılmları falan.:)