9 Kasım 2010 Salı

Son Dakika Didinmeleri

Bonus olarak gordugumuz iki oyuncu Verdasco ve Berdych bugun haftalardir yapmadiklari bir sey yaptilar. Evet; mac kazandilar.

Verdasco'nun Londra'ya gidebilmesi icin bu turnuvada epey ilerlemesi lazim. Berdych'in isi ise daha kolay. Berdych ikiliden bugun daha rahat kazanan taraf oldu. 63-61 ile gecti Serra'yi. Serra kolay rakip gerci ama Berdych'in durumu da malum.

Verdasco ise Clement'i 3 sette gecti. Clement'i daha guclu bir rakip ama ben yine de Verdasco'yu gidici goruyorum. Gecen sene de bileti Rafa ayarlamisti sayilir zaten Tsonga'yi burada yenerek.

2 yorum:

mgunsel dedi ki...

Llodra'yı değil Clement'i yendi Verdasco. Londra'ya gidebilmesi için de en az yarın final yapması lazımmış Atp'nin sitesinde yazdığına göre.. Bir de Roddick'in ilk turlarda elenmesi lazım sanırsam. Nadal Londra'dan da çekilip Verdasco'ya bir kıyak daha yapar mı dersiniz : )

kirpi dedi ki...

Aa tesekkurler, ben bu ikisini karistiriyorum yaa.. :(
Aslinda Nadal olsam hic gitmem Londra'ya, ne isim var yani? Hem cok onde hem 0 puan, hem ayarlanmis gosteri maclari var Aralik ayi icin. Tatilim 2 hafta uzar, oh ne guzel. Ingiltere seyircisi faktoru var bir tek ama onlarin da gonlunu Wimbledon ile aldi bu sene.