19 Nisan 2010 Pazartesi

Butun Ciftler Toplandik...

Barcelona'daki ciftler kurasini gorunce cok sasirdim. Herkes gelmis vallahi, butun onemli seri baslari toplanmis. Derken Bhupathi ve Mirnyi ikilisinin cekildigi gozume carpti. Ama olsun, yine de butun "unlu" ciftler burada. Aslinda Barcelona'da teklerde o kadar fazla isim turnuvadan cekildi ki sanki ciftler daha bir onemli hale geldi burada.

1 nolu seri basi olan (ve gecen hafta da Monte-Carlo'yu kazanan) Nestor - Zimonic ikilisi bana gore ilk turu bye gectikten sonra Andreev-Chardy ikilisi ile oynarlar. Hos Andreev teklerde elendi, bu baglamda burada zaman kaybetmek istemeyedebilir. Bryan kardeslerin karsisinda tehlikeli isimler yok, onlar ceyrek finale ziplarlar bana gore. Dlouhy - Paes ikilisine ise Cuevas - Gonzalez ikilisi sorun cikartabilir. Ancak Cuevas son zamanlarda iyi gitse de Gonzo'nun dikkati pek bir daginik. Moodie - Norman ikilisi ise karsilarinda rakip olarak gecen haftanin flas ismi Montanes ve Garcia-Lopez'den olusan ikiliyi bulur bence.

Dikkatimi ceken bir ikili ise ciftler uzmani Mark Knowles ve Lleyton Hewitt. Ilk maclarini 6-4,6-1 ile rahat kazanmis gorunuyorlar.

Hiç yorum yok: