24 Ocak 2013 Perşembe

Foto: Serena'nın Ayak Bileği

O_o

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Burda ayak bilegi falan yokki bildigin balon olmus:(Bu kadinin karakterine laf atanin kafasini kirmak icap olur bundan sonra.SS karsisinda sansizdi bence ve Vika da bu sene gecen yilki performansini gosteremiyorken bu ayakla tek yenemeyecegi isim muhtemelen LiNa olurdu.Bu arada Carlos'u Li'nin kurmaylari arasinda gormek tuhaf bisey.cumartesi yine USO kadinlar finalindeki gibi taraf tutmicam iyi olan kazanir insallah.

sputnik dedi ki...

sloane çok iyi bir oyuncu ve önü açık. bu kuşkusuz ve tartışmasız böyle. lakin serena o maçta belini incitmeseydi (ki servislerini ciddi anlamda etkiledi, koşmasını, toplara vurmasını -ki 2. seti kaybetme nedeni de ağrı eksicinin kullanıldıktan 15 dakika sonra etkisini göstermesiydi. alışık odluğumuz performansının altında, yerlerde sürünüyordu- ve bu bileği bu halde olmasaydı genç abd'linin serena'yı burada yenebileceğine ben inanmıyorum.

iyi direndi, sabırlı oynadı ve düşmedi lakin serena serena değildi 2. settte belini incittikten sonra. ki bence nazar değdi.

stephens de azarenka'ya 2 sette yenildi zaten.

yazık olan serena'nın takvim slamine oldu bence. ama onu yapmadan emekli olmayacak bence ve umarım da yapar.


artık roland garros'a kısmetse come on diye bağıracağız. hayırlısı.

iyi dinlenecektir ve fit dönecektir yine.

ben o maçı sakatlığıa rağmen bitirmesine, kendine direnmesine de ayrıca hayran odlum. tipsareviç olsaydı misal 5 kere bırakmıştı maçı. :)

sputnik dedi ki...

bu da eurosport türkiye'nin serena-sloane maçı haberi. http://tr.eurosport.com/tenis/avustralya-acik/2013/avustralya-acik-2013-stephens-tan-serena-williams-a-dev-darbe_sto3587765/story.shtml

serena'nın bel sakatlığına dair bir cümle yok haberde. sanki o olay maçta yaşanmamış, serena sağlık molası almamış ve servis sorunu yaşamamış gibi. maçın sunucuları bile 15 dk. serena'ya yapılan müdahale, ardından da servis ataamasını konuştular üstelik.

objektif habercilik mi dediniz? hı hı.

kirpi dedi ki...

Eurosport Türkiye tarafsız falan değil, ayrıca popülist. Türkiye'deki "Serena'ya ne kadar düşman olursak, tenisi o kadar seviyoruzdur" akımına dahiller malesef.