3 Kasım 2011 Perşembe

Nadal Paris'te Yok

Rafael Nadal bugün yaptığı açıklamada Paris'teki son masters turnuvasında oynamayacağını açıklamış. Sakatlığı falan yok, dinlenmek istiyormuş, doğru karar. Yeni kurallara göre de 600 maç oynayan oyuncuların bir masters turnuvasından muaf olması kuralına challenger ve futures maçları da eklendiğinden ceza almayabilir bunun için.

Paris en öksüz kalmaya mahkum masters turnuvası olacak gibi. Zaten seneye WTF'dan hemen önceki haftaya koymuşlar. WTF bileti turnuvası olur, garantileyenler kendilerini yormazlar diye düşünüyorum. Kıl Paris seyircisine müstehak.

5 yorum:

Halil dedi ki...

Bi grand Slam turnuvası olan şehirde neden bi tane de Masters turnvası olur anlamış değilim.

kirpi dedi ki...

Sezon sornu turnuvası yapan var, hatta olimpiyat yapan da var hem de aynı kortlarda :D

Beril dedi ki...

WTF'nin 2013'ten itibaren nerede yapılacağı ne zaman seçilecek biliyor musun?

Russell dedi ki...

Seneye olması lazım ama Londra sözleşmesinin uzatılması bekleniyor.

Adsız dedi ki...

Nasıl bir İngiliz lobisidir arkadaş anlamıyorum. Nadal sayesinde nasıl bir para ödülü anlayışları olduğunu da öğrendik. Resmen soyup soğana çeviriyorlar sporcuları, 2 milyon euro ödüller falan reklammış, yarısını cukka yapıyormuş adamlar pess :D hatta üst turlara çıkamazsan resmen İngiltere'de oynamak için para vermiş oluyorsun. Wimbledon & WTF üstüne bir de olimpiyatları al falan, ciddi hasetlendim şimdi :)Ama Wimbledon seyircisi 1 numara, hakkını yemeyeyim.
Grand Slam düzenleyen ülkelere masters vermelerini anlıyorum, sonuçta tenisle alakadar ve yüksek bilet fiyatlarını ödeyip her sene kortları doldurabilecek bir kitle var bu ülkelerde ama WTF bari farklı ülkelere verilsin.
İstanbul için umutluydum ama London 02 Arena'nın ilk gün öğle seansı en düşük bilet fiyatlarını falan görünce dedim hayal kurmaya devam et sen :)) O fiyatları İstanbul'a koy salonun yarısı dolmaz. Sağlam sponsorlar olmadıkça alamayız bence ATP'yi. Ya da emekli maaşlarına uçuk bir zam falan gelmesi lazım :)) zira öğrenciler de veremez o paraları. Çalışan zaten gelemiyor.

Sizin yorumları görünce konudan saptım, şimdi aklıma geldi Nadal Paris'te yok falan :)) İyi yaptı bence, fazladan lüzumsuz bir indoors işte. Erken elenip moral bozmaya gerek yok. Çalışsın Rafa kafayı fazla yormadan. Gerçi neler yapıyorlar ne durumda bilen beri gelsin.