16 Kasım 2010 Salı

Haber Turu

- US Open'da 2. buyuk kort olarak hizmet veren Luis Armstrong kortunun yikilmasi gundemdeymis. Yerine ise 2 daha kucuk kapasiteli kort yapilacakmis. Bazi tadilat ve eklemeler 2012 yilinda tamamlanacakken kortun yikilmasi 6-8 sene sonra gundeme gelecekmis. Kararin en onemli sebebi kortun omrunun dolacak olmasi.
- 2010'da baba olanlara Tommy Haas da katildi. Genc tenisciler Simon ve Wawrinka'nin yani sira bu yil Moya da baba olmustu.
- Emekli olacagi yonunde haberler cikan Moya'nin bu konu ile ilgili kararini bu hafta aciklayacagi tahmin ediliyor.
- WTF'da mucadele eden oyuncusu olmayan Fransa Davis Cup icin kampa giriyor. Kampa katilacak isimler Guy Forget liderliginde calisacak olan Gael Monfils, Michael Llodra, Gilles Simon, Richard Gasquet, Arnaud Clement ve Julien Benneteau. Sakatligi bulunan Tsonga da kamp bolgesinde bulunacakmis.
- Bondarenko kardesler Fed Cup'ta ulkeleri icin mucadele etmeyeceklermis. Kararin karsilikli oldugu ve federasyonun genc oyunculara firsat tanimak istedigi belirtilmis.
- Asya oyunlarinda bayanlarda Cin birinci olurken, Tayvan ikinci oldu. Japonya ile Tayland ise 3.lugu paylasti. Erkeklerde ise birincilik Tayland'a giderken, gumus madalyayi Ozbekistan kazandi. Japonya ve Hindistan bronz madalyayi paylasan takimlar oldular.

Hiç yorum yok: