16 Şubat 2013 Cumartesi

"Rafaaa, Papucu Yarııımm..."

Berlocq is about to hit a 2nd serve. Where is Nadal?
Embedded image permalink        
 
"... çık dışarıya oynayalım..."
 
 Rafa servis karşılamaya hazırlanıyor, "Nadal var dediler, geldik!" diyen seyirciler şokta. Bu çocuğun tekrar ritm bulana kadar geriden karşılama huyu ne olacak bilemiyorum. 2010'un başında da çizgiye kendini zorla yaklaştırıyordu.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Henüz daha kendini bulabilmiş değil ki, size nerede olduğunu söylesin. Oyununda sıkıntıları var, bekliyoruz. henüz daha oyunun hiçbir şeyi oturmuş değil tek iyi tarafı isteği, oynama arzusu. nadal'ın oyununu o kadar komple hale getirmişti ki şimdi tekrar oraya varmasını beklemek, gerçekten yüksek bir beklenti. zira nadal'ın oyunu bu noktaya uuzn sürede gelmişti, şartlar bambaşkaydı. buradan da şampiyonluk çıkaramayabilir.

Adsız dedi ki...

Nadal takıntılı bi insan zor değiştirir bu huyunu.

kirpi dedi ki...

NAdal takıntılı olmasına rağmen er ya da geç yaklaşacak o çizgiye. Zamana ihtiyacı var.

Buradan da şampiyonluk çıkmaz ama ben onun yerinde olsam zaten fazla beklenti yokken daha fazla risk alır, daha fazla şey denerdim. Gerçi yeni raket falan derken epey bir şey deniyor ama aradan bu da çıksa iyi olurdu.

sekoser dedi ki...

Tenise dönmesine şükrediyorum, isterse Konya'dan karşılasın servisleri.

Adsız dedi ki...

@kirpilik
Cok sey istiyosunuz Nadaldan :) Yeni seyleri denemek ? Adam US Open'i kazanmak zorunda hissetmese servis hizini bile arttirmayacakti ki sonrasinda yine bi tık asagi cekti servisini zaten. Keske bu kadar zor vazgecmese bazi huylarindan. Zira kendisiyle antrenman yapan teniscilerin anlattigi antrenmandaki Rafa'yi cok cok merak ediyorum. 1 mac bari anlatildigi gibi vuruslar yap Rafa ölür müsün :((