3 Ekim 2010 Pazar

Oyuncularımızdan Haberler

- Ergün Zorlu bu hafta Antalya'daki future turnuvasında 2. turda turnuvanın 1 numaralı seribaşı Vasiliev'i 6-2 6-2 gibi ezici bir skorla geçerek yarı finale kadar yükseldi. Yarı finalde Avustralyalı Sam Groth'a 6-3 7-6'lık setlerle kaybetti. Groth turnuvayı da kazandı zaten. İzmir Cup öncesi Groth'un Türk vatandaşlığına geçeceğini söylemişti federasyon başkanı Ayda Uluç, o konuda neler olacak, göreceğiz.

- Atina'da İpek Şenoğlu, çiftlerdeki partneri Diatchenko ile şampiyonluk kazandı. 50 bin dolar ödüllü bir challenger turnuvasıydı. İpek ilk turu bye geçtikten sonra çeyrek ve yarı final maçlarını kazandı partneriyle birlikte. Finalde ise Martic/Danildiou çiftiyle oynamadan şampiyon oldular zira Hırvat raket Petra Martic sakatlığı sebebiyle turnuvadan çekildi, ki teklerde de yarı final maçını oynayamadı. Ciddi sanırım durumu.

- Çağla Büyükakçay da Atina'da teklerde mücadele ediyordu. İlk tur maçında Yunan bir genç rakete karşı kazanan Çağla, 2. turda Martic'e karşı varlık gösteremeden 6-2 6-2 ile elendi. O da İstanbul Cup ile birlikte formunu iyice kaybetti. Maç kazanmakta zorlanıyor. Ben Çağla'nın yeteri kadar turnuva oynamadığı için bu durumda olduğunu düşünüyorum. Gerçi 2-3 haftadır üst üste oynuyor, haftaya da Madrid'de olacak ama hep böyle olması lazım. 3 turnuva üst üste oynayıp 1 ay turnuva oynamıyor. İyi bir şey değil bu.

- Pemra Özgen haftaya Avustralya'da 25 bin dolar ödüllü bir turnuvada mücadele edecek.

- Bu sene İstanbul ve İzmir Cup'ta tur atlayarak kariyerinin en yüksek sıralamasını gören 29 yaşındaki Haluk Akkoyun ise, haftaya Antalya'daki future turnuvasında şampiyonluk için mücadele edecek. Ergün Zorlu da yine ana tabloda olacak.

3 yorum:

kirpi dedi ki...

Bir yorum da buraya;

Sam Groth Jarmila Groth'un neyi oluyor? :) Pek bir Turkiye sevdalisi gordum de ikisini..

Russell dedi ki...

Karı-koca :)

kirpi dedi ki...

Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip...