8 Ekim 2010 Cuma

Kisa Kisa

- Ince narin nazenin Djokovic'in yine mizmizligi tutmus. Pekin'deki "hava kalitesi" memnun etmemis bu sefer. Hava cok nemliymis de, nefes alinmiyormus da, bu sartlarda oynanmazmis da... Tamam, tenis asiri sicak ve nemde oynanmamali bunu biz de biliyoruz da, her turnuva da normal sartlar altinda, deniz seviyesinde 1 atm basinc %60 nemde oynanamaz ki? Hem sen Pekin'i bilmeyen adam misin Novak? Gecen sene oynamadin mi, turnuvayi kazanmadin mi? Hava kirliligi demissin, tamam ona lafim yok... Ama eger rahatsizsan gelme, oynama be adam. Bir gitmezsin, iki gitmezsin ya bir cozum bulurlar ya da turnuva onemini yitirir zaten. Zorla oynatiyorlar sanki.

- David Ferrer Soderling'i yenmis bugun. Ama yine sonunu getiremez eger ben kendisini taniyorsam. Sezonu o kadar istikrarli goturdu, aldigi bir kupa var topu topu. Querrey'in bile 4 kupasi var.

- Ljubicic Murray'i hizli bir bicimde gondermis Pekin'den. Iyi servis atmis, ve Murray gibi bir oyuncuyu 63-62 ile gectiyse epey iyi servis atmis demektir. Ljubicic gecen sene de bu donemlerde iyi oynuyordu. Ikinci bahar adami tam...

- Wozniacki bugun yine kortta aglamis. Bu sefer dizini biraz fazla esnetince panige kapilmis ama dedigine gore o kadar da kotu degilmis.

- Raonic hayallerimizin macini yapti dun. 64'luk setlerle elendi. Macin ozet goruntuleri cok ama cok bayik. Marsel olsa daha guzel olurdu.

Hiç yorum yok: