13 Ekim 2010 Çarşamba

Durun, Kavga Etmeyin!

Bugunlerde Twitter takipcilerinin dikkatini ceken bir tartisma var. Dun Andy Murray ve oyun arkadasi Vallverdu ile Nadal ve Monaco'dan olusan takimlar arasinda PES maci oynandi. Tartismalar da Murray'in "2-2 bitti ve cok yakin gecen maclar oynandi, ama sanirim daha iyi olan takim bizdik, hahaha" yazmasiyla basladi.

Bunun uzerine Monaco Murray'e "Haydi oradan, nereden 2-2 oluyormus 2-1 biz kazandik iste" seklinde bir mesaj yolladi. Sonra Murray "Yek yea! Kurallar sizin koydugunuz kurallar, onu sayma, bunu sayma oh ne ala!" mealinde bir mesaj atti. Monaco da "The rules are the rules, had agreed that there was no tie and no penalties !! you cannot be seriuos mannnnnnn" diyerek "Bastan anlasmistik kurallarda, sonradan yan cizme!" seklinde itiraz etti. Murray kaybedince "total futbol"a geri mi dondu nedir, her neyse de Moya bile dahil oldu konuya. Tartisma o kadar buyudu ki bugun basin toplantisinda Nadal'a soruldu, o da beklendigi gibi; "Orada olan herkes bizim kazandigimizi biliyor zaten, Murray bunu kabul etmiyorsa daha da onunla oynamam" dedi. Inanmazsaniz kendiniz dinleyin;



Murray'in PS askinin kiz arkadasina duydugu asktan daha fazla oldugu ve kizcagizin bunu kabullenip geri dondugu biliniyor. Nadal ise "I love competition" adami zaten, her turlu yarismaya delicesine asiliyor. Videodaki ciddiyete dikkat. Bir adim geri atmaz. Monaco'nun da ondan kalir yani yok herhalde. Hal boyle iken normalde iyi gecinen bu uclunun arasina kara kedi girerse gercekten komik olur.

Cocuklar, akilli uslu oynayin, keserim PS'inizin kablosunu!

Ekleme: Heh..Sunu atlamisim;

http://www.shanghairolexmasters.com/English/news/50/428.html

Andy'den Rafa'ya satasma var! :)

Bir de Pico, Rafa... "Penalti kullanmayi bilmiyoruz" ne demek ya? Ogrenin de gelin!

Hiç yorum yok: