20 Temmuz 2010 Salı

Serena Williams Icin US Open Supheli

Acikcasi Serena'nin US Open oncesi hic bir turnuvaya katilmayacagini ogrenince sakatliginin ciddi oldugundan suphelenmistim. Federer ve Serena'nin bir ortak noktasi ikisinin de Grand Slam harici turnuvalarda fazla enerji harcamamalari ancak ikisinin de bu onemli turnuvalardan hemen once en az bir turnuvada gorunmeleri ve ortalamanin ustunde isler yapabilmeleri. Federer'in Madrid ve Halle'de final gormesi (Avustralya Acik haricinde baska finali yok bu yil), veya Serena'nin Roland Garros oncesi ciftlerde kupa kazanmasi gibi.

Serena Avustralya Acik oncesinde oldugu gibi bazi ufak tefek sorunlari olsa bile benim gozleyebildigim kadari ile Grand Slam oncesinde mutlaka hazirlik amaci ile bir turnuvaya katilir, arayi fazla acmaz. US Open oncesi hic bir turnuvaya katilmayacak olmasindaki ciddiyet US Open'a katilamayabilecegi haberleri ile biraz daha belirginlesti. Cam kesikleri nedeni ile ayaginin tabanina dikisler atilmis soylenilenlere gore.

Kim Clijsters ise yapilan gosteri maci oncesinde bile Serena'nin durumunun ciddiyetini gordugunu soylemis;

"I saw her before we started but she didn't go into how it happened. I told her how much I admired her for coming out there. A lot of players in her situation wouldn't have done it."

Cjlisters ve Serena'nin arasi bildigim kadari ile iyi zaten. Bu gosteri macinin bir bolumunu izlemis ve Serena'da bir tuhaflik oldugunu da hissetmistim. Acaba yine mi kendini zorlamamak icin dusuk tempoda oynuyor demistim ama sebebi baskaymis.

Gecmis olsun.

Edit: Bu da ameliyatli ayagin fotosu.

1 yorum:

Russell dedi ki...

Fotonun çekildiği ortamda bi sakatlık var gibi. Yok mu? :)