19 Ekim 2015 Pazartesi

Podcast İçin Soru

Merhabalar yine uzun bir aranın ardından... Salı akşamı podcast yapmayı planlıyoruz. Sorularınız varsa bu postun altına bırakın lütfen. :)

5 yorum:

sputnik dedi ki...

bu kadar uzun aralar verince blogu takip edenlerin de şevki kırılıyor.

Adsız dedi ki...

Ben de katılıyorum. Önceleri daha sık takip ediyorduk. Fakat uzun süre değişiklik olmayınca maalesef uzaklaştık. :(

Mümkün olduğunca daha aktif olmanızı isteriz.

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Paris Bercy 2015 için bir kaç yorum yapmak istiyorum;

Nadal genel olarak son 1 aydaki gibi iyi görüntü verdi. Setlerde geriye de düşse geri dönmesini bildi. Tabiiki 2013 senesi gibi değildi. Bir kaç seviye daha aşağıda olduğunu düşünüyorum. Fakat genel olarak 2015'in en iyi oyunlarını son 1 ayda oynadı diyebiliriz.

Dikkatimi çeken bir ayrıntı, Nadal kariyerinde Wawrinka ile toplamda 6 tie break oynamış. Son üçünü Wawrinka, ilk üçünü Nadal kazanmış.

Daha da ilginci bundan tam 2 yıl önce sezon sonu finallerinde Nadal Wawrinka'yı 2 tiebreak le 2-0 yenmiş..Tabii daha Wawrinka o meşhur patlamasını yapmamıştı. Bu sefer Nadal tam 2 sene sonra yine aynı skorla kaybetmiş.

Sizlerde izlediniz kritik puanları (Smash) kaçırdı ve maçı da tabii.

Diyeceğim o ki seviye olarak hiç de fena değiliz..Hem Federerle hem Wawrinka ile mücadele edebileceğimizi gösterdik. Djokovic ile karşılaşsak ne olurdu.?? Muhtemelen kaybederdik fakat biraz daha başa-baş bir maç olabilirdi. Bu sene Djokovic'e karşı en iyi oyunumuzu Montecorla'da oynadık. (Belki'de son 1 ay haricinde nadide olarak en iyi oyunlarımızdan birini bence bu maçta yapmıştık) 6-3'lük 2 setle kaybetmemize rağmen. Bu maça benzer hatta biraz daha seviye olarak daha üst bir müsabaka olabilirdi. Belki bunu Londra'da göreceğiz.

Russell dedi ki...

Yorum için teşekkürler.

Podcast bu sefer tembellikten değil, teknik olarak sorundan yapamadık. Halledince yapacağız inşallah.

Adsız dedi ki...

Evet, Nadal - Djokovic maçı ufukta gözüktü.. Bakalım 2014 RG'den beri bu derece iddialı olamadık.

Tahminimce Djokovic maça oldukça hızlı başlayacaktır. ilk sette 3-0'ı bile görebiliriz. Daha sonra açılırız. Umarım böyle olmaz. 5 setlik bir maç değil bu.
Bakalım. Görelim.