17 Nisan 2014 Perşembe

Monte Carlo: Çeyrek Final Zamanı

Monte Carlo'da yoğun bir dört gün geride kaldı ve çeyrek final eşleşmeleri artık önümüzde duruyor. Şöyle yazalım eşleşmeleri:

Nadal-Ferrer
Raonic-Wawrinka
Federer-Tsonga
Garcia Lopez-Djokovic

İşi en kolay olan Djokovic. Kağıt üstünde çok kolay gözükmeyen kurası çok ama çok kolay oldu. Düşüşteki Montanes, challenger oyuncusu Carreno Busta ile oynadı. İkisine toplam iki oyun verirken yine Terminatör modundaydı. Üstelik, Montanes maçından sonra yaptığı açıklamaya göre el bileğinde bir sakatlık da varmış. Etkilemediği kesin ama, çok rahattı.

Çeyrekte Berdych gelecek, biraz test eder Novak'ı derken sakatlanan Berdych önde götürdüğü maçı Lopez'e verdi. Novak için yine antrenman havasında geçecek bir maç olacak gibi görünüyor.

Diğer maçlar daha rekabetçi geçmeye aday. Nadal çok büyük favori Ferrer karşısında ama Ferrer de çoğu zaman oyun anlamında zorluyor Nadal'ı. Raonic, Robredo'yu yenerken gayet iyiydi. Wawrinka maçını oynamadan çeyreğe geldi Almagro çekilince. Wawrinka favori ama bu da güzel ve çekişmeli giden maç olabilir Raonic iyi servis atarsa. Ki sabahın ilk maçı, sıcak hava da işine gelir Rao'nun.

Son maç Federer-Tsonga. Şüphesiz günün maçı olacak. Tsonga form olarak düşüşte ama burada yarı final puanları savunduğu için istekli oynuyor. Federer'i de geçen sene toprakta yendiği için motive olacaktır. Eğlenceli ve güzel maç olur bu da ama Federer favori.

Hiç yorum yok: