18 Haziran 2011 Cumartesi

Wimbledon Kadınlar Kurası

Tahmin yapmanın rezil olmayı göze almak olduğu bir kadınlar kurası ile daha sizlerleyiz.

İlk çeyrekte bir uçta Wozniacki diğer uçta Sharapova var. Wozniacki çimde pek oynamadı bu yıl, Wimbledon'dan fazla ümidi yok anlaşılan. Bu çeyrekteki bir başka dikkate değer isim Stosur. Gajdosova, Georges ve Cibulkova da burada. İngiliz gençler Watson ve Ronson da burada ama etkili olabileceklerini sanmıyorum. Sharapova'nın çıkması lazım buradan.

İkinci çeyrekteki ağır isimler Serena ve Na Li. Çeyrek finale kadar Serena'yı normal şartlarda zorlayabilecek bir isim görünmüyor. Oynadığı son 3 küsür saatlik kazanmayı kıl payı kaçırdığı Zvonareva maçında fiziksel bir sorun yaşamadıysa, birer gün ara alarak en azından 4. tura gelmesi lazım. Açılışı Rezai maçı ile yapacak küçük kardeş. Na Li'nin yolu daha sıkıntılı, ikinci turda olası Lisicki eşleşmesi var. Lisicki burada ilerleyebilir ama yarı finali göremez gibi bir his var içimde. Radwanska Ivanovic ve Mattek-Sands Na Li'nin tarafına düşen seri başı isimler.

3. çeyrek hafif. Şöyle ki buradan gelecek isime final için pek şans tanımıyorum. Çeyrek Azarenka ile başlıyor, Schiavone ile bitiyor. Hantuchova, Kanepi, Pavlyuchenkova, Peer ve Petkovic de burada. Dokic-Schiavone ilk tur eşleşmesi süprize müsait. Dokic bu maçı atlatabilirse 4. tura kadar rahat görünüyor. Açık bir çeyrek olmuş, Pavlyuchenkova ve Azarenka'dan biri yarıyı görür gibi hissediyorum.

Son çeyrek ise yoğun bir çeyrek olmuş. Zvonareva, Kvitova ve abla Williams burada. Venus'un 3. turda Jankovic eşleşmesi olacak gibi gönüyor, zorlansa da kazanır diyorum. 4. turu ise Zvonareva ile oynayacak gibi. Kvitova tarafında ise Vinci, Wickmayer ve Kuznetsova var. Zvonareva geçen seneki gibi değil bence ve buradan çıkacak ismi de kestirmek zor. Ama buradan çıkan isim final için daha avantajlı olur diyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

basket turnuvasını yayınlayan ntvspor wimbledon'ı doğru düzgün vermez bence.