18 Mayıs 2011 Çarşamba

Gidenler - Gelenler

- Düğünde bilek burkarak sakatlanma konusunda çığır açan Clijsters Roland Garros'a katılabileceğini söylemiş. Belkçikalı'nın döndüğünden beri Roland Garros'a ilk katılışı olacak.

-Kalça kasını yırtan Del Potro'da dönenler arasında. 3 hafta ara vermiş oluyor ama kendisine roland Garros'ta en fazla süpriz yarı finalist adayı muamelesi yapabiliyorum ben.

- Mikroplu Nalbandian dönüş için bir çim Turnuvası olan Queens'i seçmiş.

- Williams kardeşler de çime hazırlananlar kervanında. Venus bir hazırlık için öncesinde Eastbourne'de oynayabileceğini söylerken, Serena "Wimbledon'a hazır olurum." demiş. Serena'nın işi sonraya kalabilir, Twitter'da yine bunalımlı mesajlar atıyordu.

- Çim kortta döneceğini söyleyen bir başka isim de slamden slame mücadele edip oratadan kaybolan Lleyton Hewitt.

- Roddick ise Roma finalinden çekilmişti sakatlığından ötürü ve yarı finalist için verilen para ödülünü aldığından organizatörlerle tartışmıştı da. Roland Garros'a da gelemeyebilirim demiş. Gelseydi de sanırım kendisi için bir şey farketmeyecekti.

-2 haftadır düzelemeyen Ana Ivanovic Roland Garros'a geleceğini saöylese de kendisine inanan insan sayısı epey az.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

geçen senelerde istanbul cup bu aralarda yapılıyordu galiba, ve toprak kortta, şimdi bunun değiştirilmesi iyi oldu mu sizce?

kirpi dedi ki...

Eğer Strasbourg öncesi yapılsaydı daha iyi olabilirdi ama gelen oyuncu profili çok az değişirdi diye düşünüyorum.

Zaten bu sene İstanbul Cup olmayacak, sezon sonu finalleri var.

Beril dedi ki...

son 2 yılda sert kortta us open öncesi yapıldı zaten

Adsız dedi ki...

WTA champs e eğer adam gibi isimler gelirse 3 yıl masal gibi olur ama,peki,ya sonra????İstanbul Cup gerçeğinden bahsetmeye dilim varmıyor külkedisi masalı güzel bitmişti çünkü...