2 Mart 2014 Pazar

İşte Premier Lig Bu!


Gösteri maçlarına zaten alışmıştık ama artık iş bambaşka bir boyuta geçti. Bhupathi geçen sene konuşurken çok ciddiye almamıştık ama görünen o ki, mesele ciddiye bindi. Hatta kesinleşti! Premier Lig bu kasımda başlayacak. Maçları da Murat Kosova anlatacakmış... (derken sululuğu fazla kaçırdığını fark eder Russell)

Neredeyse bir ay sürecek ligde yok yok. Başta fotoğraftaki gençler var. Nadal ile Djokovic. Serena var, Azarenka var, Murray var, Berdych var. Federer yok, onu da söyleyeyim. Aslında başta oynayacaktı ama sonradan vazgeçmiş. Bir diğer vazcayan da Maria Sharapova oldu.

Maçlar tek set üzerinden oynanacak ama denilenlere göre rekabetçi bir yapıda olacak. Yani sallabaş şekilde maçlar oynanmayacak. Bu yüzden açıkçası bu organizasyona ben şüpheyle yaklaşıyorum. Katılacakların hepsi top class tenisçiler. Bu turnuvada 1 ay Asya'yı arşınladıktan sonra sezonun başında, ortasında ya da sonunda pertledikten sonra hiç bahane üretmeye hakları da yok. Özellikle de bu konuda çok şikayetçi olan Nadal... Tabii tek suç onda değil ama yine de bu tarz öncü isimlerin (buna Djoker de eklenebilir) bu tarz fikirlere karşı çıkıp biraz para merağından kurtulmaları gerekiyor.

Bilmiyorum değerli yorumcularımız ne der? Söz sende Şansal???

1 yorum:

kirpi dedi ki...

İlk okuduğumdan beri diyorum bu format bir şeye benziyor falan diye.. Sonunda buldum; buna benziyor;

http://www.youtube.com/watch?v=wnyFBA9TleU