19 Mart 2013 Salı

Foto: Sempatik


"Adam sevimli beyler....."


"...dağılın!"

8 yorum:

Adsız dedi ki...

toni amcaaaaaaaaaaa yerim seni

sputnik dedi ki...

Toni Nadal, sırt sakatlığı bulunan Federer’in çok ciddi bir rahatsızlığının olmadığını iddia etti. “Rafa, Roger’den çok daha fazla acı çekerken, Federer’in bizi birden fazla kez yenmişliği var” diyen Toni Amca, “Federer’in Indian Wells’teki durumu eminim ki Rafael’in çoğu zamanki durumdan daha kötü değildi” ifadelerini kullandı.

Toni Nadal, Fransa Açık’ta yeğeninin açık ara favori olmadığını söylerken, Novak Djokovic, Andy Murray, Juan Martin del Potro ve David Ferrer’in de aralarında bulunduğu favoriler grubunda olduğunu belirtti.

Toni ayrıca Federer-Nadal çağının da sona erdiğini ve dünyanın en iyi oyuncusunun şu anda Novak Djokovic olduğunu söyledi.

kaynak: eurosport turkiye

kirpi dedi ki...

Djokovic ile ilgili yorumu tartışmaya açık. En iyi Nadal-Federer'in en iyi Djokovic ile oynadığını görmek lazım. Ki Djokovic bazen rakiplerinin taktiksel değişiklikleri karşısında çaresiz kalabiliyor. 2011 Roland Garros örneği gibi.

Federer'in durumunun o kadar kötü olmaması ile ilgili yaptığı yorum doğru olabilir, ama yapmasa da olurmuş.

kirpi dedi ki...

Bir de her zamanki gibi ropörtajın tamamına bakmak lazım :) "Nadal IWden çekildi" haberi gibi olmasın da :D

sputnik dedi ki...

cok katiliyorum. demese de olurmus. federer'in nadal'in donusunde kaybettigi finale dair yorumu gibi gereksiz olmus.

eurosport turkiye'nin bu konudaki sabikasi da malum. ben bakinayim bakayim orijinaline... bulursam yapistiririm.

kirpi dedi ki...

Bu sakatlık muhabbeti bu maçtan sonra uzamamalıydı bence. Normal şartlarda hadi neyse de 7 ay sonra kortlara dönmüş adam, her galibiyetine kulp takılır gibi olunca sigortası atmış biraz.

Federer "normal maçlar neyse de Nadal gibileriyle böyle maç yapıca kazanmam imkansız" tadında bir şey söylemiş. Yani lafı "zaten kazanamazdım"a getirmiş gibi olmuş biraz. "Sakat olmasam kazanırım" da dememiş ama yine de lüzumsuz kaçmış bence.

sputnik dedi ki...

federer malum trahs talker da bence toni'nin rafa gibi cool davranip hic o tuzaga dusmemesi lazim. rafa ceksin kulagini. :)

kirpi dedi ki...

Yaşı gereği arada tutamıyor kendini :))