28 Temmuz 2012 Cumartesi

Non-Olympic

Olimpiyatlar mükemmel bir açılışla başladı, saatler sonra teniste de ilk tur maçları başlayacak ama diğer yandan ATP ve WTA'de turnuvalar devam ediyor.

Erkeklerde 2 turnuva var bu hafta. Los Angeles'taki çok zayıf bir kuraya sahip. O kadar zayıf ki 1 numaralı seribaşı daha 3-5 ay önce challenger'larda seribaşı olamayan Benoit Paire! İlk turu bye geçtikten sonra 2. turda Russell'a kaybetti zaten kendisi. Şu an orada 3 çeyrek final maçı tamamlandı ve Berankis, Ram ve Matosevic adını yarı finale yazdıranlar oldu. Son maç birkaç saat sonra Querrey-Malisse arasında oynanacak. Ben o maçı kazananın turnuvayı da alacağını düşünüyorum ki bu isim bence Querrey olur.

Diğer turnuva biraz daha iyi. En azından finalinin adı şık duruyor. Kohlschreiber ile Haase oynayacak bugün finali Kitzbuhel toprağında. Haase geçen senenin şampiyonu. Kohlschreiber de turnuvanın 1 numaralı seribaşı. Ayrıca bu turnuva sonunda ilk 20'ye girmeyi garantiledi ki onun bu kadar uzun yıllardır böyle istikrarlı oynayıp 20-30 arasında tıkanması da apayrı bir meseleydi zaten. Monaco'nun bile geçtiğimiz hafta itibariyle ilk 10'a girdiği bir sıralamadan bahsediyoruz neticede.

Kadınlarda tek turnuva var. O da geçen sene henüz başlayan - İstanbul yerine - Bakü'deki turnuva. Burada da tablo geçen sene olduğu gibi çok zayıf. Finali genç Sırp yetenek Bojana Jovanovski ile ABD'li Julia Cohen oynayacak. Hafta boyunca şöyle birkaç kere maçlara göz atayım diye baktığımda bomboş tribünler gördüm ki bu yönden İstanbul'u aratmamış Azeri kardeşlerimiz. :) Günahlarını almayalım ama, belki bugün finali doldururlar...

8 yorum:

sekoser dedi ki...

Kazma demek istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=dJk-vp4cxoo&feature=player_embedded

kirpi dedi ki...

Bu bir reklam çekimi falan herhalde, Sharapova'nın kıyafetine bakılırsa..

sekoser dedi ki...

Commercial shooting gone wrong diyorum o halde.:D

Adsız dedi ki...

NTVSPOR denen Turkiye`nin en guzide haber kanalinin internet sitesi Victoria Azarenka (dunya #1) hakkinda haber yapiyor,Londra`da yarifinale kalmasi hakkinda ve kullanilan foto ne Kerber`e ne de Azarenka`ya ait, tabi biz de gene cok sasirdik:)
Haberin foto kisminda DOMINIKA CIBULKOVA var.Aklima gene Hurriyet spor servisi=NTVSPOR esitligi geldi

kirpi dedi ki...

Bir değil, iki değil....

aasdewq dedi ki...

NTVspor iyice futbola döndü artık iyiceee...diğer sporlar adına yakışsın die yayınlanıyor ve ekleniyor o yüzden normal karşılıyorum

Adsız dedi ki...

Avrupa Futbol Sampiyonasi icin ozel programlar yapan, sikeci futbol takimlarimizin kamp gunluklerini gunde bilmemkac kez veren ntv-spor(?)un olimpiyat yayinlari onar dakikalik Mehmet Sevinc 3G Londra baglantilarindan ibaret. Ha bir de saatbasi haberlerinde 2 dakika ozet geciyorlar, o da sultanlar,periler yoksa futbol haberlerinin ardindan yani. Trt icin toplanan vergiler de az geliyor herhalde onca bransi tek kanaldan vermeye calisiyorlar djdjfjcjk :) Internet yayinini da zaten cogunluk takip edemiyor. Dun bant yayin futbol grup maci vermeleri de tuy dikti resmen. Djokovic-Murray macini bari versinler ya !

Unknown dedi ki...

En son yorumu yapan adam haklı beyler dağılın.