2 Ekim 2011 Pazar

Olaylar Olaylar...

- Çalıştırıcılık piyasası hareketli. Oudin DeVilliers ile ayrılmış ve USTA'dan Gullikson ile çalışacakmış. Young bir küs bir barışık olduğu USTA'ya dönüş ve Mike Sell ile çalışacakmış. Sell Seles'in eski çalıştırıcısı. Jack sock ise US Open sonrası tekrar Mike Wolf'a dönmüş. O olmadan çiftlerde slam kazanmıştı. Dokic ise sabık babasına geri dönmüş. Bu bambaşka bir olay zaten. Dediğine göre babası çok değişmişmiş. Ben insanın 20'sinden sonra değişeceğine pek inanmam ya neyse, umarım yanılıyorumdur. Adam da WTA tarafından yasaklıymış, garip işler... Kim Clijsters Fisette ile ayrıldığını doğrulamış. Monfils ise sonbaharda Leconte ile çalışacakmış. İkiliye bakın, kafalara bakın... Na Li de "Kocamla çalışacağım, inşallah hakkımda hayırlısı olur..." demiş.

-Marat kardeşi Dinara'nın kariyerinin bittiğini söylemiş. Dinara bu yıl sonuna kadar oynamayacağını, sonrasının ise belirsiz olduğunu söylerken Marat kardeşinin daha fazla yıpranmadan tenisi bırakması ve normal insanlar gibi yaşaması istediğini söylemiş. Bırakmasına neden olan şey sırt ağrıları. İnsanı üzen şey ise Dinara'nın bu arayı vermeden önce tekrar maç kazanmaya başlamış olması.

-Bir başka sırt sakatlığı mağduru ise Kournikovaymış meğerse. 8 numaraya kadar çıkan ve bir dönem tenisinden ziyade görüntüsü ile ilgi gören, çiftlerde teklerdekinden daha başarılı olan Rus tenisçinin 21 yaşında tenisten kopmasının sebebi sırtının ayakkabısını bile bağlayamayacak kadar kötü olmasıymış.

-Wimbledon yönetimi USTA'ya nazire yaparcasına "1 nolu kortu da mı kapatsak acaba?" diyormuş.

-Bu hafta kimler yok kimler. Sharapova, Serena, Venus ve Soderling resmen yok.

-Oyuncu grevi ile ilgili beyanatların özeti; Courier:"Durumu abartmayın", Murray: "Yok, o kadar kötü de değil zaten durum."

-Federer ve Nadal Aralık'ta Latin Amerika'da. 5 Aralık Mexico City, Nadal-Ferrer maçı, Nadal'ın aracağı para 1 milyon dolar. Maç İspanya'nın oynayacağı finalden hemen bir gün sonra, bilet almaya değmez bir maç olacak kanaatindeyim. İçimizdeki Mexico City sakinlerine duyurayım. Federer ise biz dizi gösteri maçı için gelecek ve 2 milyon dolar alacakmış. Tarihi belli olmayan maçlarda Federer'in ekürisinin kim veya kimler olacağı da bilinmiyor.

Hiç yorum yok: