7 Haziran 2010 Pazartesi

Haber Turu

- Marsel elendi. Hem de iki kere. Challenger turnuvasindan sonra Queens elemelerinde de kaybetti malesef.

- Gonzalez Wimbledon'da yok. Cunku her iki dizinde de tendinit var. Ancak emekli olmak yerine "Nadal Karti"ni kullanarak "Eskisinden bile daha iyi donecegim, daha yapmak istedigim cok sey var." diyormus. Her ne kadar eskisi gibi olmasini zor gorsem de (onda o sabir yoktur cunku) ilk 30'dan dusecegini de sanmam. Bir kac yil daha devam eder, etsin de zaten. Degisik bir oyun tarzi var, farkli bir bakis acisi olarak dursun bir kenarda.

- Wawrinka bir toprak challenger turnuvasi olan Lugano'daki organizasyonun ana tablosunda goruldu. Sirf Isvicre'de oynaniyor ve gecen sene de sampiyon oldu diye katilmiyorsa eger, ne yapmaya calistigini cozemedik acikcasi. Hani cimde cok kotu oynuyor desek, ondan toprakta puan ariyor desek anlasilabilir de, Wawrinka gecen yil Murray'i bes sete zorlayan isim degil miydi yahu Wimbledon'da?

- Nadal, Murray, Djokovic ve Roddick gibi isimlerin katildigi Queens turnuvasinda olasi yari final eslesmeleri Murray - Nadal, Djokovic - Roddick seklinde. Nadal bu turnuvaya ciftlerde Marc Lopez ile katiliyor. Sempatik ikili Indian Wells'de kazandiklari 1000 puan ile su an takimlar siralamasinda 9. sirada. Eger 1-2 turnuvadan daha iyi sonuc cikartirlarsa Rafa sezon sonu finallerine hem teklerde hem de ciftlerde katilabilir.

Hiç yorum yok: