17 Nisan 2010 Cumartesi

Monte Carlo Finalistleri

Monte Carlo'da finalistler bugun belli oldu. Once bol miktardaki Ispanyol yari finalistten ikisi olan Nadal ve Ferrer karsilasti. Nadal macta 2 kez servis kirdirdiysa da sonuc beklenildigi uzere 6-2,6-3 gibi rahat bir skorla aldigi galibiyetti. Bugun aciklanan Barcelona kurasina gore orada da ceyrek finalde karsilasabilir bu ikili. Zaten Miami'de de karsilasmislardi. Hic ozlemiyorlar birbirlerini bu aralar. Ne guzel.
-dostumm..kompatriyotummm!!...


Beklenmeyen skor ise Djokovic-Verdasco macindan geldi. Djokovic son derece hirsli basladigi turnuvada bir diger Ispanyol karsisinda son derece kotu bir yenilgi aldi. 6-2'lik setlerle kaybetti Sirp oyuncu. ATP sitesine gore Djokovic'in son 6 haftadir alerji sorunlari varmis. Son 6 hafta Amerika turnuvalari ve sonrasina tekabul ediyor. Ancak bilindigi uzere Djokovic 2010'un basindan beri iyi oynayamamiyor; alerjili veya alerjisiz.

Yarinki final Nadal-Verdasco seklinde gelisti boylece. Herkesin aklina unutulmaz Avustralya Acik yari finali gelse de son olarak toprakta yaptiklari macta ayni tat alinamamisti. Verdaso ilk kez bir masters turnuvasinda yari final gordukten sonra final de gormus oldu. Haliyle kazanirsa bu onun icin yine bir ilk olacak. Nadal kazanirsa "11 aydir kupa kazanamayan" sifatindan kurtulsa da yine de "ilk 10'a karsi galibiyet alamayan" eklentisinden kurtulamayacak. Hos ilk 10'un sapir sapir dokulmesindan Nadal mi sorumlu o da tartisilir. Zaten kimin umrunda, saglikli olsun, dogru duzgun oynasin da...

mavi boncuk

Hiç yorum yok: